Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Eskişehir Günlüğü-1+2

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
Tren garında Emre beni karşıladı. Trenden inerinmez iki tane rus hatunla karşılaştım. (Emre sonradan gelir alakaları yokmuş) :D:D:

Tren garından Emrenin okulunun motor labarotuarına gittik. Assistanlarla güzel muhabbetler ettik. Yalnız lab. da benim en çok dikkatimi çeken Toyotanın okula hibe ettiği 1.4 D-4D motorun bazı parçalarında ''Made in Germany'' damgası olmasıydı :D:D:D

Emre beni çarşıyı, esparkı, adaları gezdirdi. :)

Gezmemiz bitdikten sonra Yiğit'i arayıp manavları bizzat görmüş olduğumu bildirdim. Gözlerim ondan sonra az görür oldu.:D:D:D

1. günün en komik tarafı Emre ile Avatar filmine gitmemiz oldu. Emre filmin ilk yarısının 15 dakkasında sızdı. :D:D:D Filmi herkese tavsiye ederim.

Bugün ise güne yine okula gitme ile başladık. Okuldan sonra Tülomsaş'a gidip Devrim'i gördük.İçimden bunu yapan Türk mühendis, teknisyen, ve ustalara helal olsun dedim. Bu arabayı engelleyenlerede bir o kadar küfür ettim içimden :) Herkese görmesini kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle bu ülkede aslında neler yapılabildiğini görmek açısından.

Tülomsaştan sonra Eskişehir Güçlü servisine gittik. Orda muhabbet edildi ve Emrenin ''beyaz martısına'' beyaz halojen ampüller denendi. Parlaklığı pek fazla bulunmadı. Güçlü den sonra Toyotanın es es teki yetkili bayisine gittik. Emre Corolla 1.4 D-4D yi ben ise Corolla 1.6 124hp yi denedim. Görüşlerimi bir başka açacağım konuda belirteceğim..

Ordan çıktıktan sonrada alışverişe gittik. Eve geldik ve yemek hazırladık. Şimdilik bu kadar...

Emre teşekkürler :)

To be continued....
 
Vay anasını be şimdi işmi yani biz burada iş kovalayıp duruyoruz siz gezmeye yer bırakmıyorsunuz. :D
 
Geri
Üst Alt