Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Erken Bakım

Servis ücretleri nedir bakım ücreti arkadaşlar


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
ben 8 binde gidiyorum :D her yıl gittiğimden km ye bakmıyorum.
 
2017 benzinli manuel leon 1.2.style. 1. Yıl bakımı garanti devam etsin diye serviste yapıldı.1040 tl. 2.Yıl 15k. Bakımı tamamı orijinal ürünler piyasaya herzamanki ustama yaptırdım. 320 tl (4lt.yağ,hava ve polen filtre)+80 tl işçilik toplam 400 lira...

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Servis güzel kazıklıyor gerçekten. Bende bundan önce 2004 model Toyota Avensis vardı 2.0 otomatik, yetkili serviste 325 lira tutuyordu bakımı, sanayide 250 tutuyordu. O yüzden hep yetkili servise gidiyordum. Makul bir fark çünkü. Ama bir yanda 400 TL bir yanda 1040 TL. İnanılmaz gerçekten.
 
Bence dışarıda 400tl ücret vermekte çok.
bakım.jpg
Bunlar orjinal parçaların fiyatları.Toplam: 268TL (ben kupon kullanıp çok daha uyguna alıyorum)
Leonda filtrelerin yerleri gerçekten kolay. Ben kendim değiştiriyorum. Sadece üç adet ekipman lazım. Birsefer temin edip her zaman kendiniz değiştirebilirsiniz.
 
Geri
Üst Alt