Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Erkek ismi tavsiyesi

mehmetelt

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
3,615
kardeşlerim ve abilerim tahmini 2-3 hafta içinde Allah nasip ederse erkek evlat sahibi olacağım. ama eşimle bir türlü isim beğenemedik. sonu "can" veya "han" ile bitmeyen. Mehmet, Ahmet, Ali gibi çok fazla rastlanmayan, dağ,taş,su isimleri olmayan isimler arıyoruz ama bulamadık birtürlü. çok şeymi istiyoruz ama insanın başına gelince karar veremiyor bir türlü. doğumada az kaldı. tavsiyelerinizi bekliyorum. şu anda "AREL" ismi favori gibi görünüyor. temiz, dürüst kimse anlamı. ne dersiniz nasıl bir isim. sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum. :confused:
 
Allah analı babalı büyütsün.

Kuzey yada Güney..
 
Abi bu aralar Kamaşullah ismi favorim :D
 
kuzey aklıma geldı ama masallah sevgılı gokhan abım onceden davranmıs !! Orbay olabılır bu arada allah analı babalı buyutsun bak evlat sahıbı oldun sana 4 kapı lazım :) gel takas edelım :)
 
Ayaz,Ediz veya Talha olabilr kardesim..Simdiden allah anali babali buyutsun
 
emir kaan oğlum olsaydı koyacaktım ıkısını bırden ama ne mutluki kızım oldu :)
 
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Kuzey ismi benimde aklıma gelmişti ama hanıma beğendiremedik.
Kıvanç daha var arabadan sıkılmam için :D 2 kapı idare edecez artık :D
Ayberk önerdiğin ismi ciddi olarak düşünecem :p:p:p:p
 
Allah analı babalı uzun sağlıklı mutlu ömürler versin.

abi Kuzey ismini koymayın derim..4 ay önce benim de yeğenim oldu..ilk başta kuzey düşünüyordu abimler , fakat hastanelerin sitelerinden takip ettiğimiz kadar her 10 bebekten 4 ü 5 i kuzey oluyor son 1 senedir :)

Aras,Ayaz,AYBARS :) , Poyraz..bunlar benim hoşuma gidenler
 
Geri
Üst Alt