Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Epc

Suat0639

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Haz 2016
Mesajlar
10
Yaş
34
Aracim 2011 model 1.2 tsi sport coupe aracimda fren lambalarim devamlı yanıyor ve epc uyarısı veriyor fren müşürü nü kontrol ettirdim elektrik gelmiyor dedi usta buyuk ihtimalle sorunun beyinde olduğunu söyledi ama kesin net birşey diyemedi daha önce böyle ir arıza başına gelen varmı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Aracta xenon amerikan park vardı soktum şuan havalı korna kumandalı egsoz sislerde led ampul chip uygulamasi ve anfi bass bağlı extra olarak bunların bir etkisi olmuş olabilirmi ?
 
Epc uyarisi bendede olmustu 10 15 dakika performansli kullanimdan sonra epc uyarisi yandi yavasladim arabayi saga cekip 2 3 dakika diblendirdim rolantide kontak kapatip actim duzeldi. Servise sordugumda kotu yakit kullanimini bagli bu tur problemler oluyor dedi. O siralar doguda oturuyordum ama yakiti hep opetten aldim istanbula geldigimde boyle bi problemle bidaha karsilasmadim.
 
Yakıtı Shell den alıyorum ama benimki sendeki gibi birşey değil devamlı yanıyor epc ve fren lambalarim da devamlı yanıyor.
 
Elektriksel bir sorun olabilir. Benzin istasyonunu değiştir birde öyle dene suat

Trakyalı Gönderdi...
 
Nette bir yerde beyinden olduğunu söylemişler sorunun tamiri için tavsiye edebileceğiniz biryer varmı?
 
Çorluda dilber oto var yenisanayi sitesinde
Burgazda da bi sercisar ama haatrlamıyo ismini

Trakyalı Gönderdi...
 
Ya çalışkandan randevu alıp oraya bi gösterecem kesin sorunu orası söyleyecek galiba bana ondan sonrada bir çaresine bakcaz artik
 
Geri
Üst Alt