Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

EPC ve Motor arıza ışığı

fhs

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ara 2012
Mesajlar
215
Yaş
35
Arkadaşlar dün evimizn hemen karşısındaki istasyondan lpg aldım. İstemeyerek de olsa. aracım hızdan kesildi uzun yolda 120 130 u zor yapıyordu. eve geldim akşamında sollama yaparken biraz 3000 deviri geçirdim. EPC ışığı ve Motor arıza ışığı yandı. ama görünürde hiçbir problem yoktu. biraz araştırdım. Yakıttan olanları gördüm. malum pazar günü kapalı servisler. biraz önce çalıştırdım tur attım EPC söndü. Motor arıza ışığı yanıyor. pis gazdan olabilirmi ? hatayı birkez gördüğü içinmi motor arıza sönmedi?
 
SORUN ÇÖZÜLDÜ BİRAZ BENZİNDE KULLANINCA SÖNDÜ...KONU KAPATILABİLİR. TŞK.
 
çok basınca bile motor arıza ışığı yanabiliyor bu araçlarda. benim arada bi yanar söner kafasına göre takılır. sıkıntı olmaz kafana takma.
 
Aynen. Aldığım yakıt çok kalitesizmiş anlamıştım daha yola çıktığımda..
 
benzinle bile kullanmasan başka yerden lpg alınca bir süre sonra sönüyor sorun olmayacak bişey
 
Bu sabah bende de aynı sorun oldu epc ve arıza ışığı sonmedi. Araç lpg li fakat 2 aydır benzinde kullanıyorum. Sizce kötü benzinden yaparmı??
 
Geri
Üst Alt