Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

EPC lambası neden yanar?

Leonkemal

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
29
Arkadaslar son 3 gündür yolda giderken durup dururken EPC ışığı yanıyor rasına burasına heryerine baktım daha yeni çıktı bakımdan balatalar iyi sonra sönüyor canı sıkılınca yanıyor sonra tekrar sönüyor yaptığım hiç birşey yok anlamadım. Servise mesutun yanına gidicem bir türlü gidemedim. Help me please :eek:
 
Ne desek yalan olur bence aksatmadan servise git yarın orda doğru bilgi verirler.
 
kemal ampullerine bak...biri yanmıyor veya aldığın yakıt sorunlu
 
Araçlarınızın gösterge panelinde arıza lambası olarak çok fazla uyarı ikaz lambası konmadığından bu işi için belli başlı iki ikon var bunlardan biri epc lambası biride kimimizin musluk benzeri dediği motor arıza lambasıdır. epc ikonu genellikle fren şalterini işaret eder ama diagnos cihazına bağlanmasında fayda vardır.
 
Arkadaslar, cezmi abim sağolun yorumlarınız için bi göstertiyim bari eryaya merte bi baksın. zati airbagde yanıyo ambül ışıda gösterge rengarenk oldu anasını satiim!! :)
 
Arkadaslar, cezmi abim sağolun yorumlarınız için bi göstertiyim bari eryaya merte bi baksın. zati airbagde yanıyo ambül ışıda gösterge rengarenk oldu anasını satiim!! :)

Nası ya :) Airbag ne zamandan beri yanıyor. Getirde bakalım şunlara airbag hangisi ise şu anda devre dışı durumda.
 
Mert söndure sondure bi hal olduk koltukları bile soktuler soketler değişti sizin orda daha yeni koray geliğ söndürttü yine yandı yaq:(
 
Geri
Üst Alt