Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

en sonunda fr aldım

cakmagı kullugu yerınde olsun yeter::) neden bole dıyorum cunku ogunkı heyecanla hıcbıseyı kontrol edemıceksınız.Sıze arabayı teslım edecek beyfendı veya hanımefendıyı ıyı dınleyıp sıze aracın yolbılgısayarı sunroof klıma saat ayarı gıbı fonksyonların nasıl calıstıgını ıyı dınlemenız yeterlı hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın hem fr hem sunrooflu hemde bı xenonlu daha neolsun he bırde gozler uzerınızde olacak sıze bakanlara sızde bakmayın gozunuzu yoldan ayırmayın:)
yorumların ıcın sana ve dıger tum arkadaslara tesekkur ederım :)
 
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileklerimle..
 
hayırlı olsun çok güzel bir arac allah kaza bela vermesin
 
FR Hakkındaki Yorumların Nelerdir Burak Tavsiye Ediyormusun..

selcuk abı ben aracı pazartesı teslım alıcam ama ıncelemlerım oldu hem forumlarda hemde arac uzerınde resmen arabaya asık oldum bence bı seat bayısıne gıdıp bı ıncele zaten orda kararını verırsın zaten eskı bır leon kullanıcısısın seni cok cabuk kendıne asık edıcegınden suphem yok :D
 
Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan.
 
Geri
Üst Alt