Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

En fazla taraftar kimde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
Bilyoner.com, 1 milyon 400 bin üyesini kapsayan araştırmayla ‘Türkiye’nin Taraftar Haritası’nı çıkardı.

Bilyoner.com, 1 milyon 400 bin üyesini kapsayan araştırmayla ‘Türkiye’nin Taraftar Haritası’nı çizdi. Yüzde 35’lik oyla G.Saray, en çok desteklenen takım oldu. F.Bahçe yüzde 34’te kaldı!

Türkiye genelinde yüzde 35’lik oranla G.Saray 46 ilde ilk sırada yer aldı. Sarı-Kırmızılılar’ın ezeli rakibi F.Bahçe, yüzde 34’le ikinci sırada kalırken, yüzde 19 ile Beşiktaş üçüncü, yüzde 4 ile Trabzon dördüncü, yüzde 1 ile Bursa da 5. sırada yer aldı.

5 büyük ilden İstanbul ve Ankara’da en çok taraftarı olan takım F.Bahçe olurken, İzmir, Bursa ve Adana’da da G.Saray taraftarı sayısının daha fazla olduğu görüldü. Araştırma ilginç rakamlara da işaret ederken, ‘son şampiyon’ Bursaspor’un kendi şehrinde yüzde 20 ile desteklenen 3. takım olması da gözlerden kaçmadı. Bursa’da G.Saray taraftarı yüzde 31’le birinci olurken, F.Bahçe yüzde 25’le ikinci oldu. Araştırmadaki en yüksek yüzde ise Trabzon iline ait. Araştırma verileri,
Trabzon’da Bordo-Mavili taraftarların yüzde 79 gibi yüksek bir oranda çoğunlukta olduğunu gösterirken, Trabzonlular’ın yüzde 93’ünün takımlarının şampiyon olacağına inandığını da ortaya çıktı.

KADIN TARAFTARLAR
Öte yandan Türkiye’de ilk kez açıklanan kadın taraftar haritasına göre de G.Saray en çok taraftara sahip takım olurken, F.Bahçe ikinci sırada yer aldı. Türkiye genelinde sadece Muş’ta en fazla kadın taraftar kitlesine sahip olan Beşiktaş
yüzde 19’la 3. oldu. Yeşil-Beyazlı kadın taraftarlar ise Bursa’da ilk üçe giremedi.
 
son zamanlarda galatasaraylıyım demekten utanıyorum ama olsun forewer GS :)
 
FORZA GALATASARAY!!! :eek:key:
ElvedA Ali SAmi Yen :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt