Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Elegance Stylance arasındaki donanım farkı ?

muratdogan

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Nis 2013
Mesajlar
7
Yaş
36
Arkadaşlar merhaba,

başlıkta da belirttiğim gibi Elegance ile Stylance donanım arasında ne fark var ? hangisini tercih etmeliyim ? hangisi daha çok tutulan modeldir ? cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
elegance pakette jant ve sis var ek olarak biliyorum reference paketlerle kıyaslandığında , 2013 modellerde stylance yok diye biliyorum onun yerine style paket var

elegance paketlerine yerine reference , stylance yerinede style paketler var , 2011 öncesi modellerde belirttiğin paketler var , sanırım sende 2011 öncesi bir model alıcaksın
 
stylance fulldur daha öncekiler s-rider ve elegance olarak geçiyordu şimdilerde styl
 
Aralarında çok büyük fiyat farkı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden staylance almanı tavsiye ederim
 
Elegance kapak janttır, arka camları otomatik değil, hız sabitleyici yok, tam emin değilim ama yol bilgisayarı olabilirde olmayadabilir. Onun haricinde otomatik kliması, ABS fren sistemi falan var.
İnternete koymadık ama düşünürseniz bizde 2008 model 83.000de gri renkli, ağır bakımları yapılmış, 4 lastik yeni stylance var, bu aralar satmayı düşünebiliriz.
 
Geri
Üst Alt