Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ek paket

layemut

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Haz 2011
Mesajlar
80
Yaş
35
merhaba seat severler:
benım 2004 seat toledo stella var. aracıma hız sabıtleyıcı ve yagmur sensoru taktırmak ıstıyorum. konyada ıkamet ettıgım ıcın yetkılı servısı aradım ama yapılamıyor cevabı aldım. gercekten sonradan bu sıstemlerı taktırmak ımkansız mı? yoksa ugrasmak ıstemedıklerı ıcın mı boyle bır cevap aldım acaba? cevaplarınızı beklıyorum...
 
Servisler genelde yapamadıkları yada yapmak istemedikleri şeyleri ya bu şekilde başlarından savıyorlar yada çok abartılı bir rakam verip işi yaptırmaktan vazgeçmesini istoyorlar..

Not: Son zamanlarda servisler hakkında yazdığım kötü yoprumları bire bir tecrübe etmiş bulunmaktayım..
 
Hadi hiz sabitleyiciyi anladimda yağmur sensörü olsa ne olur olmasa ne olur uğraşmaya değermi?
 
Aynen [MENTION=4557]YEKTA[/MENTION] abinin dediği gibi bencede yağmur sensörü gereksiz bir ek, sonuçta yağmuru kendinde görüyorsun ona göre sen kendinde sileceğini ayarlayabilirsin. En fazla yapacağın sağ elin yüzük parmağı ile silecek kolunu yukarı kaldırman olacak yani basit bir " tık " işlemi. Gereksiz masraf olur, yol bilgisayarı için birşey diyemem gerekli olabilir.
 
ikisinide taktırabilirsin ama aracının incelenmesi ve donanıma uygunluğunn kontrol edilmesi ve gerekli parçaların temininin sağlanması gerek bunları servis hiç bir şekilde yapmaz ancak tanıdık bildik bir oto elekronikcisi bulabilirsen olmayacak bir şey değil,,,
 
Geri
Üst Alt