Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Eiback 5cm yi 3 cm ile değiştirmek isteyen?

semin

Kayıtlı Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
159
Yaş
42
Merhaba arkadaşlar
Daha 1 ay olmadı eibach 5 cm yay aldım.On tamponları yaptırdım araba suan cok yerde.Eibach 3 cm kullanan arkadaslar on takımları 5 cm ile değiştirmek isteyen olur mu.?
 
sitemizde bir uye ariyordu 5 lik ile kendindeki 3 lugu takas etmek istiyordu arastiriniz bulursunuz
 
Merhaba arkadaşlar
Daha 1 ay olmadı eibach 5 cm yay aldım.On tamponları yaptırdım araba suan cok yerde.Eibach 3 cm kullanan arkadaslar on takımları 5 cm ile değiştirmek isteyen olur mu.?

Benim anladığım sadece öndeki yaylarımı takas ettirmek istiyosun...?
 
Genelde arkadaşların şikayeti arkanın dusmedigi yönünde;)
 
ewet on taarafı değiştirmek istiyorum.Tampon yaptırdım.Ama kamiller orjinal yaylara gore olcu alıp biraz daha dusurunce bizim yaylarla yerde gitmeye başladı :)
 
ben istiyorum açıkcası bende seat sport yayları var 3lük istediğim düşüklükde deil ama ben ön arka istiyorum
 
valla arkalar 5 te bile aralık kalıyor ki orjinal yayları bagajda tutuyorum agırlık yaparmı az da olsa diye :)Gerci bende daha jant yok ustundeki orjinalleri var.Para buldukca artık.Onler 3 arkalar 5 yol tutusta bi sorun yasanır mı acaba?yada senle degistirsek sen sorun yaşarmısın ki.
 
ya zaten 3lükde bile arka havada öne 5lik taktığım zaman çok saçma gözükür araç bundan eminim
 
arkadaslar sanırım bu sekilde degisen olmucak da benim aracı nasıl on tarafını kaldırırım motoru mu arkaya alsak :)jantları degistirsem ince yanak alıcaz mecbur o da aynı olucak bir kac santim yukseltsem sorun olmucak gibi duruyor.Bi fikri olan varmıdır acaba?
 
5 likleri sat 3 lük al ön farklı arka farklı olmaz bence
 
Geri
Üst Alt