Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

eibach 50mm yay

scgnbsl

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Haz 2011
Mesajlar
1,142
Yaş
39
merhaba arkadaşlar.18 janta geçtikten sonra yay kaçınılmaz oldu. sürtme yapar mı bizim yollara gider mi tam emin olamadığımdan 0 alıp zarar etmek istemiyorum.o yüzden uygun fiyata 2. el yay arıyorum.eğer sıkıntı çıkarırsa yine aldığım fiyata satar 35mm takarım diye düşünüyorum.çevresinde satan bilen varsa talip olabilirim.
 
walla seçkin sabah @çöllü ile konuştum şu an prokite bakıyor araştırıyorum...
sabah da fiyat araştırmasına giricem dün açtığım konu olarak pres değil 2. el bulursam ewet yoksa 0 alıcam...
sitede 530 tl sıfır fiyatı düşünürsen araştırdığım fiyatı ona göre sorayım
 
bende aynı şeyi arıyorum 2. el aracım leylek gibi duruyor
 
Eibach bu konuda bizim araçlarda çok iyi fakat Namstainda yapılan yay presletmeninde bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmezdim tavsiye ederim.. yayların sertliği çok yerinde ne çok sert tajkır tukur nede çok yumuşak sekme yapıyor tabi bunda spor yay olmasınında avantajı var FR da standart olarak seat sport -2cm lik yay kullanılıyor.. Spor süspansiyonu desteklemek üzere ve bildiğim kadarıyla o yaylarıda eibach üretiyor..

Şu gözden kaçmasın -5cm lik yay aracı 4cm düşürür tabi bu kullanım ve yol şartlarına göre az vetya çok olarak artar ileriki zamanlarda standart yaylar içinde aynısı geçerlidir..
 
Eibach 50 mm yay kullanıyorum yaklaşık 400 km dir. İnanılmaz derece de memnunum yaklaşık 1.5 ay önce aldım fiyat 325 tl peşin, 350 tl kredi kartna taksitli fiyatı
 
onur @Onu_R!_ nerden aldın, prokitmi aldığın...
 
Geri
Üst Alt