Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Egzoz

riza_shn

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2014
Mesajlar
155
Yaş
39
Arkadaşlar 2012 model 1.2 tsı leonuma çift çıkışlı egzoz taktırdım taktırdıktan sonra motorun çalışma sesi ve birazda fazla yakmaya başladı gibi geldi bana bir sorun olurmu abartıyormuyumdur sizce
 
çok bişi farkedeceğini sanmıyorum ben, kulağınız aşina olmadığı için garipsediniz herhalde, yakıtı gözle görülür çekilde arrtıracağını düşünmüyorum tabiki ara gaz çekmezseniz :)
 
Ara gaz degilde uzun yol yaptım arabayı baya kastım 180 200 sürekli motorun sesi ondanmı acep
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
yok yaw o kadarda değil, pinpiriklik yapma boşver :):) şimdi bi sese odaklanırsan sürekli yer yapar aklında garipsersin o yüzden takmayacaksın fazla :)
 
Yok ya gerçekten zaten dsg istiyordum ucuza buldum diye aldım bunu biraz daha ilerde alırdım diyodum bahane oldu ye yeni leon yada mrcdes a180 dizel yada audi a3 ben bu araçda bu hızı yapamayacaksam
 
Geri
Üst Alt