Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Egzoz & tampon

Killah

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Mar 2010
Mesajlar
233
Yaş
34
Arkadaşlar bildiğiniz gibi 1M toledolara son susturucu için genellikle tamponun alt kısmındaki plastik bölümün kesilmesi gerekiyor. Şu anda araç üzerinde son susturucu var ancak kesmediğimden dolayı tamponu, ufak birşey var. Daha yüksek ses istediğim ve daha güzel bir görüntü için kestirmeyi düşünüyorum ancak ileride sıkıntı yaratabilir mi acaba? Satarken falan? Veya o parçayı ayrı olarak bulabilir miyiz? Kızaksız olan plastik bölüm, 2003 ve sonrası toledolarınki uymuyor.
 
sıkıntı olmaz bence kestir gitsin eğer sıkıntı olucak olursa sanayide halledersin
 
Bsey olmaz doruk kestır cok daha guzel olcak ztn egsozla beraber,en olmadı satarken orjınal egsozuna uc taktırırsın orayı acık brakmamak ıcın kı servıstede cıkmacılardada o parcayı bulursun zaten
 
Geri
Üst Alt