Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Efsane Shelby Eleanor

H_G

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ara 2010
Mesajlar
1,946














1967 Ford Mustang Shelby GT 500 ELEANOR Yapimi Arizona daki 1400 M2 lik fabrikamizda bitmis olan `Eleanor` un Agustos-2009 tarihinde Istanbul -TR de satis olacaktir. Ozellikleri: 351 Block Stroked to 427 cubic inch (7.0L).Aluminum Heads.10.1 Compression ,Ford Racing Block crate motor,Motor Block umuz Ohio Eyaleti eski Drag Strip Sampiyonu `Kelly Flecther` tarafinda borned,honed yapilmis, Dyno Testi sonucuyla 529HP.

* High Carbon Cast Steel 4.170 Stroke CrankShaft
* Chp Forged Steel 6.125 CNC Beam Rods with ARP Rod Bolts
* Probe Racing SRS Forged Pistons Flat Top Dish
* Wristpins and Spirolox
* Clevite77 Main Bearings
* Clevite77 Rod Bearings
* Moly Ring Package

C6 otomatik Sanzuman , Floor Shifter Coil over suspansiyon 4 Lastik Power Disk Fren Havali Direksiyon sistemi (Rack ve Pining) Sasi kuvvetlendirici BAR Alt Sasi Baglayici (Sub-Frame Connectors) AC Shelby Cobra Jantlar 17 inch Yeni Ic Dizayn Yeni deri koltuklar yeni Hali Yeni Kapi Panelleri (Aliminyum kaplama Shelby Style) Yeni Desh ( Aliminyum Kaplama Shelby Style) AC Shelby Cobra Ahsap Direksiyon ( Shelby 500 Amblemli) Yeni Gostergeler (Aliminyum Kaplama Shelby Style) Yeni DashPad Yeni Koltuk arasi Consul(AliminyumKapli,gostergeli,Shelby Style) Araba 4 ay suren restorasyon sonunda yandan cikisli paslanmaz egsoz sisteminden Ic dizayina kadar olan her yeri yeni malzemelerle degistirildi, Kumlama ile baslayan ‘67 Mustang Fastback Kasamizin butun pasli metal bolumleri degistirilip Eleanor Fiber-Glass Body Kit’i eklerenek baslalan projemizde kullanilan butun parcalar orjinal patentli ShelbyGT500 parcalaridir,6 ay once Arizona –USA de baslayan 4 ELEANOR projemizden sadece bir tanesi Turkiyeye gelip satisa sunulacaktir.

ALINTIDIR..
 
hasan abi yapılırmıydı bu sabah sabah ben aşığım bu araca ilk 60 saniye filminde görmüştüm ve aşık olmuştum :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
acaba forumca bileşim alsakmı bunu
devremülk hesabı herkesin birer hafta zamanı olur:))
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Abi varya sabah sabah bu eziyet yapılırmı ya hu dil damak kurudu vallahi...
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Yaaa dün Kaan bana bu eziyeti yaptı ama aklımdan bu görüntüler çıkmadı hala :) Sizlerle paylaşmak istedim..Çok güzel muhteşem hatta :D
 
Hasan abi sabah sabah yapma kurban olayım :)) Şuna bak yaa şimdi herkeslerin aklına girecek rüyalarda görülecek iştahlar açılacak seatları şahlandırmaya çalışacaz :);)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Geri
Üst Alt