Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Efsane Olacak İlanım gülmek garantii.

komikti komikti devamıda gelir. :)

Sevgili Hasan daha önce de yazdım, silindi konu. Cevabın varsaydı da göremedim.

Üç tane Seat forumuna üyeyim, keza sen de öyle. Bu üç forumda da dişe dokunur paylaşımların çok çok az. Konuları yeni bir şey diye açıyorum(z) içerisinden hiç alakası olmayan şeyler çıkıyor. Büyük oranda Seat'a dair bilgi edinmek için üye olduk bu forumlara. Elbette eğlenceli vakit geçireceğimiz şeylerin de olması lazım. Ancak bu nedir Hasan Allah aşkına? Amaç ne?

Benzer tepkileri diğer forumlardan da alıyorsun. Buradan da alıyorsun zaman zaman. Bir çok insan seni kırmamak için, nezaketen hoş tepkiler veriyor olabilir ama bu paylaşımların yararlı olduğunu, ne yazık ki, göstermez.

Bu ilanın onaylandığnı farzedelim. Gülmek garantili diye hiç bir kullanıcının Seat ilanlarına bakacağını sanmıyorum. Aksine bin bir hevesle araba arayan insanların değerli vakitlerini çalmaktan başka hiç bir şeye yaramaz.

Yaşım 25, senin esprilerine yaklaşabilecek pozisyondayım. Ama komik değil be Hasan. Devamı gelmesin. Seat'a dair paylaşımlarda bulun lütfen.

Kötü niyetimden değil, insanların her yazdığın mesajı gördüğünde ¨Yine mi bu...¨ demesin diyedir.
 
bencede hasan gerçek bir ilan olsa bir nebze tmm diyecez ama sahtekarlıkta giriyor işin içine araç alacak bir kişi senin bu ilanını görse sacede senin kulağın çınlamaz buna emin olabilirsin.. yakışmamış sana..
 
bencede hasan gerçek bir ilan olsa bir nebze tmm diyecez ama sahtekarlıkta giriyor işin içine araç alacak bir kişi senin bu ilanını görse sacede senin kulağın çınlamaz buna emin olabilirsin.. yakışmamış sana..

Sahibinden tarafından efsane ilan olduktan sonra kaldırılıyor o yüzden sıkıntı yok onuda düşündüm abi. Efsane ilanlar bölümüne alıyorlar bir süre sonra . 1.4 tsı style bölümünden alıyorlar onu.
 
Geri
Üst Alt