Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Efsane film devam ediyor..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Matrix serisi devam ediyor. Keanu Reeves, Matrix 4 ve 5’in serinin yaratıcıları Wachowski Kardeşler'in senaryoları tamamladıklarını söyledi.


ShowImage.aspx


Hollywood'un yıldız oyuncusu Keanu Reeves, Londra'da bir okulda katıldığı söyleşide Matrix hayranlarını sevindirecek bir haber verdi. Devam filmi niteliği taşıyan Matrix 4 ve 5’i de serinin diğer filmleri gibi Wachowski Kardeşler tarafinden senaryolarının tamamlandığını belirtti. Reeves ayrıca böyle bir proje gerçekleşirse yeni 'Matrix'in 3D teknolojisiyle çekileceğini açıkladı.



Reeves ayrıca Neo olarak geri dönmekten heyecan duyduğunu söyledi ve yeni filmdeki sahnelerin ilk Matrix’te olduğu gibi aksiyon tarzında devrim yaratacağının sözünü verdi.


Kaynak..
 
Bence çok iyi..Sevindim..Sağlam bir senaryo ve görsel efektler..
 
ooo süper yahu.. :)
işte buna sevindim sonunda beklenebilcek bi film var.. :eek:key:
 
gelsin şerefsizim ayakta izlerim :)

ilk göz bebeğim bu film..
 
Neo'ya en son bir hal gelmisti ve ucuyordu..bakalim yeni macerada bizi neler bekliyor...acikcasi en guzeli 1. bolumdu son 2'yi hic sevemedim..
 
offf heyecan yaptım sabah sabah :D
 
Geri
Üst Alt