Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ecclestone: 'Chandhok kokpiti hak ediyor'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Bernie Ecclestone, Force India'nın GP2 serisinde mücadele eden Hint pilot Karun Chandhok'a fırsat vermemesinin hayal kırıcı olduğunu söyledi.

Vijay Mallya, Ferrari'ye geçen Giancarlo Fisichella'dan boşan araca, takımın yedek pilotu Tonio Liuzzi'yi geçirme kararı vermişti.

Ancak Ecclestone, takımın, bu yıl GP2'de üçüncü sezonunu geçiren Chandhok'u tercih etmesi gerektiğine inandığını belirtti.

Hindustan Times gazetesine demeç veren Ecclestone, "Vijay'ın Karun'a bir şans vereceğini umuyordum. Araca bir İtalyanı geçirmesineden dolayı biraz hayal kırıklığı yaşadığım. Bunu, herhangi bir sözleşmeden dolayı mı yapıp yapmadığını bilmiyorum. Fakat Sezonun geri kalanında Force India'da Karun'u görmek isterdim" dedi.

Formula 1 patronu Ecclestone, Chandhok'un yarış aracına geçerek, 2011'de Hindistan'ın ev sahipliği yapacağı ilk grand prix öncesinde Formula 1'e ilgiyi daha da artırmak istiyor.

Ecclestone, "Karun'u, acilen Formula 1 aracına geçirmemiz lazım. Kabiliyetli, yetenekli bir çocuk. Geriye sadece birilerinin elinden tutması kalıyor" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Çok sevdiğinden mi sanki..tamamen ticari..
 
SkyDigitalF1+ zarar ederken kar ederek satan bi adamdan bahsediyoruz.. :)
 
Geri
Üst Alt