Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

easytronik

kronik problemli olduğunu duydum arkadaşımın arabası bundan ve 2 ayda bir kesin şanzımandan dolayı serviste
 
Sakın ha bu kadar gerzek vites geçişi olanbi araba görmedim bi arkadaşımda vardı kullanmıştım çok rahatsız edici bişekile vites değişimi yapıyodu zaten oda bir ay bindi hemen sattı alıcaksan tam otomadik olanı al derim..
 
ben de problemli diye duymuştum daha önce..ama işyerinde karşı masamda oturan arkadaş 1 sene önce aldı,son derece memnun..1 kere geçişle ilgili sorun yaşadı, onda da serviste masraf falan çıkmadı..bu viteste yapılması gereken, çok dik yokuşları çıkarken manuelde çıkmakmış..servisin dediği buydu..
 
Kardesim easytronic ile i-shift(honda) buulasma yani abartmiyorum ikisinide cok iyi bilirim muhabbet arasinda adlarini agzindan bile kacirma:))o derece kotu gecisleri olan anlamsiz calisan iki otomatik sistemler
 
bu şanzımanı daha önce opel corsa da denedim vites geçişleri sarsıntılı ve anormal hareketli hiç önermem...
bu zamana kadar üretilmiş en iyi şanzıman bence fujitsu-subaru ortaklığı ile üretilmiş ve bir zamanlar palio larda kullanılan speedgear dır.
 
Bİz yeni 2009 easytronik opel astra enjoy plus paket aldık , 2 aydır bizde daha bir sıkıntı çıkmadı normal araba gibi vites atıyor tabikide dsg nin yerini tutamaz ama 1.6 115 bglik bir makina olarak seri vede güzel vetiş geçişleri var.. tabi kullanıma vede kullanıcıyada bağlı..
 
Geri
Üst Alt