Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Durduk yere ceza yedim !!!

brave

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eki 2009
Mesajlar
2,470
Bugun 21.20 sularında Tarlabaiı Beyoğlu ilçe emniyet müdürlüğü önünde birden bir polis beni kenara çek diye el isareti yaptı durdum ehliyet ruhsat dedi verdim suçum ne dedim cevap vermedi gitti GBT me baktı temiz ondan sonra bir baktım ceza yazıyo yazdıktan sonra geldi beyfendi kurallara uygun dönüş yapmadınıza getirdi 15 gun içinde odemelerde indirim filan dedi sonra dewam ettim ama ceza kağıdına baktığımda suçumun ne olduğu yazmıyor şimdi ne yapmalıyım yarın gidip gayrettepe şube müdürlüğüne itiraz etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ??
 
hangi maddeye aykırı vs. olduğu yazmıyo mu yavru. ??
 
geçmiş olsun, kağıtta hiç mi ibare yok ceza maddesi falan
 
Kurşun döktür kardeşim nazar var sende... =)
 
geçmiş olsun :D polisler bu ara çok şaşırdı makbuzda neden ceza yediğin yazıormu peki !
 
sen kotalı aynasızlara denk gelmişsin kardeşim..bencede gidip itiraz et...önce gidip taksici ve minübüsçüleri kontrol etsinler nasıl dönüyolarmış diye... hergün 4km işe gidiyorum en az 3 tanesi üzerime çıkacakmış gibi sürüyolar.. bende inat hiçbirine yol vermiyorum o kafayı sokarsa yola bende sokuyorum :D
 
Geri
Üst Alt