Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Drift Gokart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EsCgHoSt

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2011
Mesajlar
528
Yaş
34
YER : KALE CENTER

SAAT : 18:00

TARİH : 15/10/2011 CUMARTESİ


Kale Center in -3 üncü katında çok sevdiğim insanların işlettiği sadece zaman ve drift yarışları yapılan gokart etkinliği düzenlemek istiyorum amacımız eğlence ve gülmek saat sınırlamamız yok sabaha kadarda orda olabiliriz açık tutabiliriz orayı tanıdık yer isterim ki hepimiz bir arada hem drift eğlencesi yapalım hemde güzel bir cumartesi akşamı geçirelim herkese saygılar


iletisim.jpg
 
Ben varım bu sefer..Bide abi C.tesi demişsin net bi tarih belirlesek ?
 
bütün herkesi bekliyorum anadolu avrupa baya bi yoğunluk yapıp güzel bir turnuva yapalım birinciyede ödülümüz var :):):)
 
buranın bi ücreti varmı saat ücreti ne kadar yada gelip te orda kalmayalım biz toplu olarak gelirsek bize indirim olurmu yada bunun hakkında da bi bilgi verirsen sevinirim kale center bana 5 dk. yürüyerek :)
 
01 - Umut Kukul

Hadi bakalım devam ettirin :)
 
gokartta drift :confused: ilginç olacak

01 - Umut Kukul
02- Çağlar Bayur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt