Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Domuz Gribi Tatili Gündeme Getirirse!

DOUKAN

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
3,409
Yaş
34
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, domuz gribinin Aralık ayında yaygınlaşmasını beklediklerini ifade ederek, okulların tatil olmasının gündeme gelmesi halinde eğitim ve öğretime TRT'den devam edileceğini söyledi.

Nimet Çubukçu Meclis'te gazetecilerin domuz gribine ilişkin soruları üzerine, gerekli hazırlıkların yapıldığını bildirdi.

Çubukçu, domuz gribine karşı okullarda personele hijyen eğitimi verileceğini kaydetti.

Domuz gribinin Aralık ayında en yaygın dönemine girmesini beklediklerini ifade eden Nimet Çubukçu, okulların uzun süreli tatil edilmesi ihtimaline karşı eğitim ve öğretimle ilgili gerekli hazırlıklara başlanıldığını söyledi. Çubukçu eğitim ve öğretime TRT'den devam edileceğini ancak sınav yapılmayacağını bildirdi.

Nimet Çubukçu, bu önlemlerin mesleki ve özürlülerin eğitimini kapsamayacağını kaydetti.(Yaklaşık 1 AY...)
 
sınav olmazsa herkes geçer herkes direkt geçeceğine bi dönem ya da yılı iptal etmek topluca daha mantıklı..
 
iyi okula uğradığımız yok en azından ewde tv den izleriz hocaları :D
 
Bende öle düşünüyorum İnşallah üniversitelerede olur ama benim derslerimin hepsi çizim o nasıl olcak anlamadım... =)
 
hay Allahım ya şimdi söylentiler çıktı sorular da beraberinde çıktı. akla gelen ilk soru domuz gribi aşısı caizmiymiş? Caiz değilse yaptırmıycakmıyız? çok güzel milletiz ya
 
bıze ugramaz heralde bu olay
 
Kafayı yemişler. Eğitime ara verin verin zaten çok ilerdeyiz ya eğitimde. Domuz gribi şuan İngiltere de gayet yaygın. Domuz gribi 1000 kişiden 1 rini öldürüyor. Kronik başka bir rahatsızlık varsa tehlikeli. Domuz gribi olanı hastaneye bile yatırmıyorlar İngliterede...
 
Abi bu ne yaw kurtlar vadisindede tenefüs mü yapılacak? çok saçma geldi bana....
 
Geri
Üst Alt