Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Domenicali: 'Schumacher Ferrari'den ayrılamaz'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
michael-schumacher-face-4.jpg


Ferrari takım patronu Stefano Domenicali 2010 ve sonrası için Michael Schumacher'in Ferrari ile sözleşmesi olduğunu ima etti

40 yaşındaki Schumacher bu haftasonu Monza'da Ferrari patronları ve menejeri Willi Webber ile takım danışmanlığı görevinin nasıl devam edeceği konusunu görüşmek için masaya oturacak.

İtalyan La Gazetta dello Sport'a konuşan Domenicali: "Çözüm bulmak istiyoruz çünkü Schumacher ve Ferrari ayrılamaz." dedi.

Domenicali ayrıca Alman pilotun F1 giridine geri dönmeyeceği konusunu da kabul etmiyor.

"(Felipe Massa'nın yerine geçmesi için) Michael çağrımıza cevap verdi, aklında hala yarış pilotu olma isteği olduğunu düşünüyorum. Eğer öyle değilse, kaskını tamamen çıkarabilir."

Massa'nın yerine araca geçen ve iki yarışın ardından çıkan spekülasyonlara rağmen takım patronu ayrıca Luca Badoer'in Ferrari'de geleceği olduğunu ima etti.

"Luca ve Marc'ın takımdaki gelecekleri ile ilgili bazı planlarımız var. Onları takım içerisinde tutmak için uğraşıyoruz."

TurkiyeF1.Com
Sertuğ Ünal
 
Merak ettim nasıl planlar bunlar..
 
Schumi dönecek mi yani kesin bi haberde ona benzer bişi diyodu. ??
 
Schumi dönmesin ya artık yeni gelin gibi naz yapıyor..ticariye döndü iş..
 
zaten şöyle bi durum da varki fizikleri her bakımdan değişen araçlara uyum sağlması da gerekcek tekrardan..bence hiç bi anlamı yok artık dönmesinin..
gerilerde kalırsa bi de hepten saçma olur..
 
Schumi,ölene dek ferrari de görev yapacak..garajda,yönetimde,pilot olarak farketmez...!
 
gercek schumı den acıklama geldı:D
 
schumi scw de görev yapıyo ferrari ye kaptırmayız :D
 
Geri
Üst Alt