Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

doktordan 1.4 tdi ibiza staylance - az km'li

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

my_gisu

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Eki 2010
Mesajlar
596
arkadaşlar 2009 model 1.4 tdi staylance paket 55 bin km'de ki aracımı satıyorum. aracın ilk sahibiyim. ekstra olarak hafif siyah cam filmleri (ön cam hariç), xenon kit far, servisinde sıfır km iken teslimattan önce taktırdığım orjinal arka park sensörü mevcuttur. araç beyaz renktir.

ilgilenen olursa telefon ile ulaşabilirler. ameliyathanede bazen çekmeyebilir ya da ben müsait olmayabilirim. eğer mesaj ya da çağrı bırakacak olursanız daha sonrasında dönebilirim. teşekkürler..
 
Allah gönlünüze göre versin rakam ne düşünüyorsunuz rakam olarak onuda yazarsanız
 
Aynen, fiyat nedir acaba? Kardeşime hep beyaz olandan almak istedik. Siyahı sattık yine beyaz bulamadık gri aldık. Griyi satıp sizin araca talip olabilsek nede iyi olurdu :)
 
teşekkür ederim. fiyat olarak da 23,900 gibi düşünüyorum. 24,500 olarak planlamıştım ama ihtiyacım olduğu için satacağım
 
bu arada telefon numaram yukarıdaki notlarımda gözükmüyor tekrar yazayım ben : 0-532-15-6-73-05
 
Hocam verebileceğin son rakamı PM atabilirmisin , hayırlı satışlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt