Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Doktor 309 promil alkolle işe gitti

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Antalya'nın Alanya ilçesi devlet hastanesinde görevli pratisyen hekimin, nöbete alkollü geldiği gerekçesiyle hakkında tutanak tutuldu.

Bir ay önce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Serik Devlet Hastanesi'nden Alanya'ya geçici görevle gönderilen pratisyen hekim M.K'nin, acil servisteki nöbetine alkollü geldiği belirlendi.

Doktorun alkollü olduğunu fark eden hastane personelinin, durumu Başhekim Dr. İsmail Başaran'a bildirmesinin ardından doktor Murat K'ya alkol kontrolü yapıldı. Yapılan kontrolde doktor M.K'nın 309 promil alkollü olduğu belirlendi.

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Başaran, doktorun alkollü olduğunun belirlendiğini ve gerekli tutanağın tutularak İl Sağlık Müdürlüğü'ne gönderildiğini, doktorla ilgili kararın müdürlük tarafından verileceğini söyledi.

Bu arada, doktor M.K'nın, alkollü vaziyette hasta muayenesi yapmaya kalkıştığı ve personel tarafından bu durumun engellendiği de öne sürüldü.

Başaran, bu iddiaların doğru olmadığını belirterek, ''Arkadaş göreve gelir gelmez, personel durumu fark etmiş ve bize bildirdi. Biz de gerekeni yaptık. Ortada hasta muayene etme ya da teşebbüs etme gibi bir durum kesinlikle yok'' dedi.

ntvmsnbc
 
Bu haberi okuyunca aklıma ayyaş bi arkadaşım geldi ama neyse :)
 
Apaçidir biraz kendisi fazla bahsetmek istemiyorum kendisinden. Bira şişesi dudak tiryakiliği vardır, acaba kim :D
 
309 promille işe gidebilmiş olması bile mucize..
 
Geri
Üst Alt