Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Doğuş Oto dan 2.araç alımı

yagami

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ocak 2011
Mesajlar
124
Yaş
37
Arkadaşlar ilk aracımı (Seat İbiza 2011) doğuş oto dan aldım.Şimdi yine doğuştan bu sefer vw grubu bi araç almayı düşünüyorum.Forumda daha önce okudugum kadarıyla,daha önce den doğuş tan bi araç aldıysanız ikinci alımda hatırı sayılır bi indirim alabilirsiniz gibi bi yazı okumuştum.

Sormak istediğim Doğuş oto dan 2. bir sıfır araç alırsak ne gibi imkanlardan faydalanabiliriz yada bunun bize bir artısı var mı ?

Bir de Doğuş oto eski aracımızı yine sıfır bi araç alırken değerinde satın alır mı ?
 
Doğuştan ikinci araba almak sadece doğuş çıkışlı imajından başka bir işe yaramaz..Değerini yinede sahibinden e bakarak kontrol edin derim..
 
filo indirimi bambaska bir olay. yuzde hesaplari var onlarin. belli model yilindan once 3 adet veya daha fazla arac alimindan sonra indirime giriyor. oda %2 %3 civarlarinda kaliyor ciddi bir indirim almak mumkun degil.
 
Bende ilk defa okudum bole birseyi gercekten...ama dogusun indirim yapabilme olasiligi bana cok dusuk gelio..
 
2. bir araç için hatrısayılır bir indirim yapılacağını düşünmüyorum filo olayınada sokmazlar bence. sana tavsiyem türkiyenin değişik illerindeki değişik bayileri ara ay sonu kotasını dolduramayan bir bayi bulabilirsen o zaman fiyatlarda 2-3 bin bira aşağı çekebilirsin...
 
aman dikkat et nasıl olsa devamlı müşteri deyip fiyatı şişirmesinleri...
 
şu anda yüzde 1 gibi bir indirim yapıyorlar eski müşterilerine diye biliyorum

çok fazla bir beklentiniz olmasın

biz golf 4 daha sonra golf 5 araç almıştık sıfır olarak.
metalik boyayı hediye etmişlerdi.
 
Geri
Üst Alt