Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Doğalgazli seat leon tgi

memet_one

Administrator
Katılım
9 May 2013
Mesajlar
14,445
Yaş
38
[h=2]Seat, hem benzin hem de doğalgaz ile çalışabilen Leon TGI'yi hazırladı.[/h]


Seat, yeni Leon modelinin, hem sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) hem de benzin ile çalışabilen bir versiyonunu geliştirdi. Seat Leon TGI diye adlandırılan araçta yer alan 1.4 litrelik direkt enjeksiyonlu turbo motor, bu uygulama için özel olarak geliştirilmiş. CNG'nin uygun fiyatı ve araçta yer alan motorun ekonomik tüketim değerleri sayesinde, düşük kullanım giderleri ile dikkat çeken Leon TGI'de, 110 hp güç ve 1500 devir gibi düşük bir devirde 200 Nm tork üretebilen 1.4 litrelik TSI ünite yer alıyor. Yeni Seat Leon TGI, düşük tüketim değerlerlerine karşılık, 0'dan 100 km/s hıza 10.9 saniyede ulaşabilmesi ve maksimum 194 km/s hıza ulaşabilmesiyle yeterli bir performans sunabiliyor. 100 km'de ortalama 3.5 kg'lık CNG yada 5.5 litrelik ortalama benzin tüketim değerine sahip olan Leon TGI, 50 litreik benzin deposu ve bu deponun altında yer alan iki tüpten oluşan 15 kg'lık CNG tankı ile 400 km'si CNG ile toplamda 1300 km'lik bir menzil sunuyor. Leon TGI, hatchback ve station karoser sçeneklerinde, Referans ve Style donanım seviyeleriyle sunulacak.




 
Vizonteledeki deli emin gibi hissediyorum kendimi :( benimde aklıma gelmişti bu doğalgazla çalışan motor :( Neyse diğer projelere yoneliriz bizde :)

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
bnce super bır yenılık bu seat ıcın gercekten seat son zamnalrda kendını asamaya basladı dıyebılırım ınsallah daha saglam adımlarla ılerlıycek
 
Bence turkiyeye gelmez daha oncede boyle seyler vardi avrupada ama hic gelmedi ama gelirse de uygun olursaki hic sanmiyorum sirkete 2-3 tane aliriz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Benim görüşümde aynı yönde doğuş bu aracı Türkiye ye getirmez diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst Alt