Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dizel araç sahiplerine..!!

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Geçen sene Türkiyeninde imzaladıgı cevresel atıkları kısıtlama anlaşmasına göre Türkiyede benzin fiyatları dizel fiyatlarına yaklaştırılmaya başladı,özellikle Mercedes,BMW Audi gibi markalarda aynı donanımdaki arabalara sadece dizel diye 25-30 bin € fiyat farkı dönemi 1-2 sene icerisinde sona erecek..Dizel arac sahiplerine duyrulur:)
 
Yanisi şu; Sadece araba dizel diye istenen ucuk rakam dönemi sona erecek..
 
Benzinle dizel fiyatı aynı olsada gidip 15 binden başlayıp 50 bine kadar cıkan dizel farkını veririm diyorsun yani:)
 
Hayır ben dizede karsıyım her ne kadar gelıssede:) sadece niye benzinli araba aldın benzinli araca binilirmi laflarından kurtulacagız:)
 
benzin fiyatları ne kadar düşsede iki araç arasındaki km/fiyat oranı aynı olmadan dizel tercihinden vazgeçmek zor olur.. biz yine benzinli araca binilir mi kardeşim lafından kurtulamayız :D
 
Km fiyat oranını hesaplıyorsunuz güzelde 15-20 bin lira farkı ( üst segmentte 60 bine kadar çıkıyor) kaç senede kapatıyorsunuz hesapladınız mı.?
 
Geri
Üst Alt