Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

dizel araç egsozu

muratcantona

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ara 2009
Mesajlar
973
Yaş
34
arkadaşlar amacım ses değil özellıkle sessız bısıler ıstıyorum malum dizel kamyon sesi çıkabilir .. 60 lık boru aracın üzerinde orta susturucu standartta yok araçta son susturucu değiştirim diyorum bide egsoz borusunu 70 lık yapcam sızce bı faydası olurmu hem chipten sonra rahatlama yaratmazmı acaba egsoz atılımı bakımından .....katalızor yapılamıyor manıfoldda hem yapmamda cevreyı kırletmeye luzum yok
 
ankarada namı duyulmus gecenlere canlı canlı gordugum kara tren ıbıza tdı cupra nın komple duz boru 76 lık son susturucu falanda yok onden arakaya dumduz boru yanı.fena guzel bı sesı var.tavsıye ederım.
 
Araçtan ne kadar az duman çıkarsa, o kadar düşük beygir alırsın. Ne kadar çok duman atarsan, o kadar yüksek güç alırsın. Kamyon gibi ses, yeni nesil dizel araçlardan çıkmaz. Fakat değişik hoş bir sesi oluyor. Kimisi hiç beğenmiyo, kimisi çok beğeniyo. Boruyu 76'lık çektirmeni tavsiye ederim.
 
serhat abi ile görüş sen bu konuyu. onda spor egzoz vardı yanlş hatırlamıyorsam ve çok tatlı sesi çıkıyor. ama gidipte dizel astraya berlingoya falan yapıyorlar aşırı tiz iğrenç bir ses çıkıyor katlanılamaz oluyor.
 
76 lık 1.5 hacım ıcın cok fazla,arac ne kadar turbo olursa olsun sonucta dızel araba bu devır cevıremıyo zaten.Hakan ın cupra ıcın 76 lık sorun olmaz ama muratın 1,5 arabasında 76 fazla gelır.60 lık komple duz cekmen daha mantıklı olur murat
 
valla ben orjinal egzos borusunda komple bütün susturucuları iptal etmiştim. bir çıkıp deneyim dedim. bildiğiniz magurus gibi ses alınca hemen son susturucumu geri taktırdım.
 
76 lık 1.5 hacım ıcın cok fazla,arac ne kadar turbo olursa olsun sonucta dızel araba bu devır cevıremıyo zaten.Hakan ın cupra ıcın 76 lık sorun olmaz ama muratın 1,5 arabasında 76 fazla gelır.60 lık komple duz cekmen daha mantıklı olur murat

tabı bu yonude var.
 
Serhatın aracı görünce fena dizellenesim geliyor, ama yere yakınlığını görünce gitmeye korkarım kesin.
 
walla bende su ana kadar gordugum en guzel dızel hakanın cupra valla arabya bakakalıyorum bole aval aval.
 
Geri
Üst Alt