Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Diyarbakır'da 13 Şehit !!!

Allah şu mübarek günlere mehmetciğimizin canını yakanların bin türlü belasını versin....
 
..............................................................................................................
 
Rabbim Bu Hain Şerefsizlerin Belasını Versin...... Şehitlerimizin Mekanı Cennet Olsun İnşallah... Ve O Topraklardan Çarpışan TÜm Mehmetciklere Güç Versin........
 
Diyecek çok şey var ama kısaca yıllardır vatan sağolsun diyerek onbinlerce şehit verdik yine vatan sağolsun diyeceğiz ama yapanların hep yanlarına kalıyor bu soysuzların.
Bu kadar aileye askere yazık değil mi.
Yıllardır aynı sözler aynı şeyler.13 şehit var ama 2 gün sonra hepsini unutuyorlar çünkü vatandaş bunlara neredeyse alıştı.Dünya'nın herhangibir yerinde bi ülke bu kadar asker kaybı verse yer yerinden oynatılır.
Hayvan olarak bile niteleyemeyeceğimiz işe yaramaz canlıların şu yaptıklarına çözüm bulamıyorlar,bulmak istemiyorlar.
Onlar kadar terörist aynı zamanda yıllardır bu ülke siyasetindeler.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

xx
 
Askerliğini iç güvenlik bölgelerinde yapmış olanlar daha iyi bilir ama çatışmaya girmek pusuya düşmek bir insanoğlunun yaşayabileceği en zor şeyler. Askerlerimizi pusuya düşürmüşler. Hemde Türküye Cumhuriyeti topraklarında hemde saat 14:00'da gündüz gözüyle.

Bu kadar acının üzerinde birde bunların mecliste temsil edilmeleri bizim vergilerimizle beslenmeleri akla mantığa giren şeyler değil. Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Allah bir daha şehit acısı yaşatmasın.
 
bugün radyoda duydum gerçekten içim sızladı.sabrı zorluyorlar inş.sonları hayırlı olur...:mad:
 
Geri
Üst Alt