Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Diyarbakır ucagındakı ınanılmaz guzel sıkayet

plajhavlusu

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Şub 2010
Mesajlar
3,139
Yaş
40
Diyarbakırlının Uçak Firmasına şikaye...
Diyarbakır'da yerel bir radyoda dj olara...k çalışan Ali Kaya İŞLİYEN X firmasının uçağı ile İstanbuldan Diyarbakır'a dönerken hosteslerden rahatsız olur. Hosteslerin ise kendisine "şikayet formuna yaz, bize söyleme" demeleri sonucu genç adam kalemi eline alır ve hostesleri pişman eden o yazıyı yazar. Ve X air'de işten ayrılan bir masa başı personel bu yazıyı internete yayar.

Merhaba sevgili yetkili.
Yetkin ne derece büyük bilmem ama inşAllah okuma yazmayı biliyorsundur. Okuma yazmandan şüphe duymamın sebebi uçağınıza bineli hayli zaman oldu ama hiçbir personelinizin gerektiği yerde kullanıldığını sanmıyorum. İlkin uçağa ilk bindiğimizde yanımda oturan askerin haklılığı beni çok güldürdü. Ben koridor tarafında oturuyorum. Asker ise itinayla cam kenarı istemiş biletini almış ve oturmuş fakat garip olan şey ise asker cam kenarına oturmuş ama cam yok. Sağı ben, solu beyaz. Hosteslere söyleyelim dedik ama benim bu hosteslere birşey söylemeye cesaretim yetmedi. Askeri gaza getirdim. "Hostes Hanım ben cam kenarı istemiştim" dedi. Hostes ise "orası cam kenarı" dedi. Askerde elini demire tak tak vurarak bu hiç cama benzemiyor" dedi. Bende askerden cesaret alarak "saydam renkte bir cam kullansanız daha ii olmaz mı" dedim. Hostesleriniz ise "şikayet formuna yaz" dediler. Uçağa bindiğimiz dakikadan beri sadece bir hostesinizin dişini gördüm. Fakat güler yüzünden dolayı değil dişlek olduğundan dolayı. . Ben bu kızları Diyarbakır'da şehir içi minibüslerinde bile çalıştırmam. Öyle bir oldumki artık bir an "ARKAYI BEŞLEYELİM" diye bağıracaklarını sandım. Ne alırsınız dediği an sanki "zehirlerden zehir beğen" der gibiydi. Korktum yemedim. Kaptanınız napıyor bilmiyorum ama tıpkı benim pazarlamacılığım zamanında kullandığım kamyonlar gibi uçağı bağırtıyor ve ardından .... vitesine sallıyor olmalı ki ses tümüyle kesiliyor. Peki gaza bastığında neden traktörü andıran bir ses geliyor. Uçak belliki eski. Bu uçakta yolculuk olmuyor ve çok manevra yapıyor sanki birilerini devamlı sollluyor gibi. Türkiyenin en uzun havayolu İstanbul Diyarbakır havayolu. Neden yarım saatlik İzmir, Ankara seferlerine sıfır kilometre uçaklar çıkıyorda bir buçuk saatlik Diyarbakır'a eski uçaklar çıkarılıyor. Uçaktaki muavinleriniz hala insanları hor gözlerle azarlar gibi konuşuyorlar. Tuvalette biraz fazla kaldım diye benide azarladılar. Ya "hastayım" deseydim ne cevap verecekti. Ama hasta değildim demedim. Personellerinizin bana kazandırdığı psikoloji ile neredeyse "kaptan müsait bir bulutun üstünde" diyecektimki vazgeçtim. Hostes böyle ise kaptanı nasıl olur diye düşündüm. Ya müsait bulut yerine müsait bir yere indirirse dedim. Neyse artık inişe geçiyoruz. Kaptanınız bizi sağ salim indirmeyi başarırsa hayatta kalıcam belki telden görüşmek isteyeceksiniz vebir görevliniz bana "efendim şikayetinizi tüm yetkili birimlere bildiriyorum" diyecek ama telimi yazmıyorum. Siz kesin ödemeli ararsınız. Olayla ilgilenicek olan yetkili birimlerin kesinlikle bu yazıyı okuduktan sonra sadece olayın hostesleri ile ilgileneceği kanısındayım. İnşAllah sağ salim ineriz. Alttaki yazı sizin için değil okumanıza gerek yok.
eşhedüenla ilaheillAllah ve eşhedüenne Muhammedin Abduhu ve r
Resuluhu....
ALINTIDIR..
hehhe
 
Ohh olması gerekeni yapmış elleri dert görmesin :) ,bi çok kez şahit oldum bende buna... Ve ne kadar eski uçak, dengesiz hostes varsa hep doğu'ya gönderiyorlar, Halbuki yaptıkları vurgunun haddi hesabı yok :)
 
severim böyle zekasını kullanıp mizah yaparak dalga geçen insanları
 
Geri
Üst Alt