Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

direksiyonu cevirirken gelen ses

gencay467

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Tem 2012
Mesajlar
7
Yaş
35
Arkadaşlar herkese merhaba,
bende 1.4 fr var. durduğum yerde manevra yaparken yani direksiyonu çevirirken sağa ya da sola arabanın içinde "vuvvvv" diye sanki elektrik motoru dönüyormuş gibi bir ses geliyor müzik kapalı iken duyuluyor acaba bu ses normal mi yoksa servise götürmeli miyim gelecek ay 15000 bakımı geliyor.
 
Aynisi bende de var sag sol manevrada 18 kantanmi neyden cozmedim :)
 
direksiyon motorundan gelen sestir kendileri
aynı zamanda tam turda uzun süre bekletmek ve durdugunuz yerde hareket ettirmek zarar verir
 
arkadaşlar servise söktürüp yağlatabilirsiniz, daha önce aynı konu paylaşılmıştı, ancak belirli bir süre sonra çok daha fazla yapıyor diye paylaşımlar oldu. benım araçta da var lakin takmıyorum kafama çünkü astra j kasaya binin ve onun direksiyon sesini bir dinleyın laonun yanında tam bir homurtu makınası. sıkıntı yok yola devam.
 
walla gacur gucur ediyorsa bi problem olabilir, normalde robotlarin cikardigi ses gibi bi ses cikarmasi lazim
 
Arkadaşlar benzer ses benim aracımda da var sürtünme sesi gibi. Vw servisine sonrada seat skoda özel servisine gösterdim amortisor üst kule bilyalarından geldiğini söylediler biçok golfte de aynı sıkıntı yaşanıyormuş... Ancak kronik arızalar başlığında da bi arkadaşla yazışmıştık aynı sorun için daha sonra direksiyon pompası değişi yapılmış. Tatil sonrası Diyarbakır seat servisine gidip gösterecem belli olcak sonuç bakalım,,,
 
Geri
Üst Alt