Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

direksiyon titremesi

tnracr33

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Kas 2017
Mesajlar
4
Yaş
39
merhaba arkadaşlar
2014 referans paket 45 binde aracım
yaklaşık 2 senedir direksiyonda titreme sorunu yaşıyorum
daha önce yaptıklarımı yazayım ne kaldı yapmagidigim tecrübeli olan kişilerden yardım alayım istiyorum
2 sene önce ilk sorun çıktığında 3 defa balans yapıldı değişen birşey olmadı sonra gittim disk dediler disk değiştirdim yok yine aynı 110 km ve üstü direksiyon titremesi yapıyordu son 1 2 aydırda frene basinca 100 km civarında iken ufak bi titreme yapmakta .en son yaz lastiğı taktirdigimda bu yaz başı yani jantlarin zor balans olduğu söylendi lastikleri hala ilk orjinal lastiği genelde kısa mesafe kullanıldığı için dişleri iyi durumda o yüzden değişim gereği görmedim.
benim aklımda hep rot ayari var acaba yapılsa düzelirmi diye balans yapanlara hep sordum onunla alakası yok dediler .yada teneke jantlar ömrünü tamamladı benim fikrim ama bilmiyorum bi fikri olan varsa lütfen tavsiyenizi bekliyorum.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Ön takımla ilgili aklında şüphe yoksa direksiyon kutusunda sıkıntı olabilir.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
jantlar teneke ise büyük ihtimalle ömürlerini doldurmuşlardır. Rot ayarı bozulursa araç çekme yapar ama titreşim olmaz, balansta da sorun yoksa ben suçu jantlarda arardım.
 
lastik balanslarını hem makinede hemde araç üzerinde mi yaptılar.
ben 18" jantlara geçtiğimde hem makinede hem de araç üzerinde yaptırıyorum. çünkü makinedeki balansla araç üzerindeki balans arasında çok fark çıkıyor ve zor sokuyorlar balansa.
 
Lastikte patlak varmı? ağır yama kullanıldıysa o da neden olabilir...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt