Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Direksiyon Titremesi

Zu_zu

SCW Ladies
Katılım
18 May 2014
Mesajlar
79
Yaş
40
Herkese tekrar merhaba,

Danışmak istediğim sorun şu ki; otobanda 110 ile seyrettiğimde ki bu çok aşırı bir sürat de değil ( aracım 104 ibiza 2014) direksiyonda bir titreme oluşması . Bu normal midir bilemedim çünki önceki aracım getz ile bile 140 dreksyonum titremiyordu neden olur doğal mıdır bilemedim. Bir diğer sorum da sürücü ve ön yolcu koltuklarıma güneşten koruma amaçlı koltuk kılıflarını yapabildiğim kadarıyla geçirdim, merak ettiğim şu ki kılıflar hava yastıklarını engeller mi?

Şimdiden teşekkürler :)
 
80.120 arası ön 120,140 arasında arka lastiklerin balans ayarları bozulduğu için titreme yapar..Rpt balansçı senin sorununu halleder.
Koltuk kılıfları sanırım hava yastığı işlevini görmesini engeller veya geç açılmasına sebep olur.
 
aracımı alalı bir ay oldu bu arada..olmadı bi götürüp göstermek gerek .Teşekkürler
 
Aracı 0 bayiden alın, ilk düzlükte sağlam bir kasisten geçin ayar bozulabilir, rot-balans yaptırın titreme geçer

koltuk kılıfları içinde eğer airbag için kesik yeri varsa %99.9 engel olmaz ama hiç yoksa ya da zayıflatılmış dikiş falan varsa ben olsam hiç heves etmez çıkarırdım
 
MBU dan aldıysanız oraya götürün hallederler.
 
Geri
Üst Alt