Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dip mi Leylekmi sizce..

KeChİ

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Şub 2010
Mesajlar
1,543
Yaş
34
Arkadaşlar aracıma bu aralar bir kaç işlem yapıorum bunlardan en güzelide akşam kadir (redline) kardeşim tarafından huzurunuza sunulcak ama size sormak istediğim bir konu var herkes arabayı bas bas diyor ve elimdede göksenin kardeşimizin hediye ettiği 5 lik eicbach yay var ama biraz işlem görmüş daha da dip olucak araba ben bu yayları cumartesiye kadar taktırmakla taktırmamak arasında kaldım ankarada yollar malum, arada arabaya bi kaç kişi biniyor ne dersiniz bu yayları taktırayımmı yoksa taktırmıyımmı farklı bir model yaymı takayım yoksa standart leylekmi gezeyim.. kararsızım aracım 1.6 staylance ağırlık açısından bilginize sunarım şimdiden teşekkürler ilginiz için..:D
 
ben basık arabayı sadece park halinde seviyorum kullanırken en ufak tümsekte sıkıntı yaşanıyor

Aynen abi bende senin gibi dururken karşıdan bakarken çok hoşuma gidiyor ama binip sürerken en ufak tık sesi insanın canını sıkıor morali bozuluor ayrıca ankara şartlarından bahsedioruz he sokakta her caddede bir çalışma çukur tümsek herkes tak diyor diye takıcam biliyorum çok güzel durucağını şuanki şirin haliyle ..(şirin dedim çünkü o bir şirin leon oldu akşama resimleri görürsünüz)
 
yay taktıracak ve yollarda kaymak gibi değilse 3,5 lik taktır derim.
 
yay taktıracak ve yollarda kaymak gibi değilse 3,5 lik taktır derim.
ondada inmiyormuş abi taktırdığıma değmezmiş kafam çok karışık. Bu arada resimleri face te paylaştım siteye atarken sorun yaşıorum akşama kadir beyimiz atarsa görürsünüz ona göre gerek varmı soylersiniz arkadaşlar..:cool:
 
sen gezemessin basık araçla keçi vazgeç o sevdadan
 
atu3apu6.jpg

Şöyle bir görüntü güzel olmaz mı sizce :) Bu kadarı abartılıdır da, bundan 2-3 cm yüksek olsa kafi :)
 

Ekli dosyalar

  • atu3apu6.jpg
    atu3apu6.jpg
    77.7 KB · Görüntüleme: 55
Geri
Üst Alt