Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dini ve Siyasi Konular Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar son zamanlarda din ve siyaset konusu çok dönmeye başladı. Bununla ilgili bir açıklama yapma hissi duyduk. Herkezin dini kendinedir, kimse kimseyi dinle sorgulayamaz yargılayamaz. Bu platform özgür bir platformdur lakin; sitemizde dini savunan/savunmayan, siyasi parti olarak A/B partisini destekleyen üyelerimiz var. Herkez herkezin görüşüne fikrine saygı duymalı bu sebeple ortalığı karıştıracak, kızdıracak, ateşleyecek, tahrik edecek tek cümle kurulması yasaktır!

Sitemizde bu tarz siyaset ve dini konular geçtiğinde içeriğindeki yukarıdaki saydığımız maddelere uymayan mesajlar silinecek, bu kurala uymayan üyeler uyarılacak, gerekirse uzaklaştırma verilecektir.

Bu açıklamaya nazaran hiç bir üye yönetimi sorgulayamaz, kurallara uymayan üyelerin konuları kilitlenebilir, silinebilir, forumdan uzaklaştırılabilir. Kimse sakın neden konumuzu sildiniz, kilitlediniz diye yönetimi sorgulamasın.

SCW Yönetim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt