Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dikiz Aynası!

smz

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2011
Mesajlar
254
Yaş
38
Arkadaşlar, dikiz aynalarını ayarlamak için kullandığımız elektronik sistemde sıkıntı var. Geri gelirken daha çok sağ dikiz aynasını aşağı aldığım için sürekli "R" harfinde bıraktığım kumanda sistemini bugün "L" için denediğimde iki aynayı da hareket ettirdiğini gördüm. Daha önce böyle bir şey yoktu. Servise götürmem mi gerekecek şimdi? Bir kaç kez denedim ama düzelmedi. Yapabileceğimiz bir şey var mı?
 
L deyken ikiside hareket ediyor normal. Bendede öyle
 
dostum sen yanlış hatırlıyosun L de ikisi aynı anda, R de sadece sağ taraf...
 
L deyken ikiside hareket ediyor normal. Bendede öyle

Cidden mi? :D Ben "L" iken sadece sol taraf hareket ediyor sanıyordum. :D Solla oynamıyorum ya ondan sanırım. Hiç hatırlamıyorum. Kitapçığın bu konusunu incelediğimi hatırlamıyorum. :)
 
bende öyle birşey yok ikisini ayrı ayrı kumanda edebiliyorum
 
Enes aslına bakarsan bende ayrı ayrı diyebiliyordum. :S Şimdi kafam iyice karıştı.

sol aynayı ayarlaken sağ tarafın ayarın bozulduğunu hiç görmedim. kullanma kılavuzuna bakmak lazım belki bir ayarı vardır
 
sol aynayı ayarlarken (sözde) sağ aynayıda ayarlıyo aynı anda.. bendede öyle Left konumunda ikiside oynuyo
 
L iken ikisi birden oynar, R sadece sağı hareket ettirir. Bu farklı olabilir çünkü vagcom'da senkronize dikiz ayarı diye bir seçenek var ve o seçili olanlarda ilki geçerli. Fabrika çıkışında bazılarında seçili bazılarında kapalı olabilir. Vagcom ile istediğinizi seçebiliyorsunuz. Sorun yok yani normal ikisi de.
 
once l den sol u ayarlıyorsun ondan sonra r den sagı !! oldukı yolda gıderken koltugu ındırdın vs vs l de ayar yapınca sag aynada sola gore kendını otomatık ayarlıyor bı daha sag ıle ugrasmana gerek kalmıyor
 
Geri
Üst Alt