Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

digital klima hk.

mangusta

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Eyl 2013
Mesajlar
29
Yaş
51
Arkadaslar merhaba,
araci yeni aldim bugun farkettim ki digital klimayi actigimda konsolunun sağ ve sol izgaralari firtinalar estirirken orta iki ızgara puf bile etmiyor klima uzerinden yonlendirmeleri yaptim ama olmadi bunun nesi olabilir bi sigortasi atik olabilirmi?
 
Öncelikle aracını güle güle kullan... araçta önden bir darbe sonucu yeniden toplanma gibi bir durum var mı acaba... muhtemelen orta ızgaraların hortumları takılı değildir diye düşünüyorum...
 
araçta darbe yok digital klimalarda yönlendirici separatör vardır eski aracımda da öyleydi hortum takılı olmasa o kanalda sürekli bir hava akışı olurdu diye düşünüyorum o kumanda separatörü şemasını bulabilirsem sorunu çözerim sanırım eski aracımda (citroen xsara picasso)sağ taraftan konsolun altında idi separatör..konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım.klimanın ön 2 ızgarasının üflememesini önden darbeye nasıl bağladınız şaşırdım doğrusu
 
bugün farkettim fan açıkken arabayı geri vitese takınca fanın sesi çoğalıyor neden olabilir ?
 
Üfleme konumlarını değiştirdiğin butonlardan direk öne doğru üflemeyi seçersen ortadakilerden hava geliyor. Hiçbir yöndirici seçili değilken hava gelmez. Dijital klimalı araçların tamamı bu şekildedir.yani aracında bir arıza yok. Geri vitese takıldığında hızın artmasının sebebi ise geri geri gelirken araç içine egzost dumanı dolmasın diye.
 
Hangi konumda olursa olsun sadece yandan mı geliyor?
 
Klima açıkken Yani yazın soğuk hava üflerken hiç bir mod seçili değilde ortadaki 2 taneden hava geliyor, kışın hava soğukken sıcak hava üflerse yine hiç bir mod seili değilken orta 2'li hava üflemiyor. Eğer üflemesini istiyorsan yukarı , orta, aşağı ayarlarından ortayı seç sadece.... :)
 
Geri
Üst Alt