devir saati sorunu | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

Üyelerimizin Albüm Fotoğrafları

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için ANDROİD ve İOS mobil uygulamamız yayına başlamıştır. BURAYA tıklayarak uygulamaya gözatabilirsiniz.

devir saati sorunu

Konu, 'Toledo' kısmında jardel tarafından paylaşıldı.

  1. jardel

    jardel
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    arkadaşlar merhaba benim 2005 toledonun devir saati araç rölantideyken veya ışıklarda beklerken arasıra sanırm motor sogukken 0 ile 1 devir arasında gidip gelio ustalara kaç götürdüysem bilemediler arızayı.hararet müşürü değişti,gaz kelebegi ve bogaz kelebeği temizlendi biraz geçti ama arasıra yine gangham style gibi devir saati araç boştayken seyir halinde oynuo,ergere valfi değişcek dedi bi usta oda cok pahalı ama sorun gitmez die onuda değiştirmekten korkuorum ne yapmalıyım şimdiden çok teşekkürleer...
     
  2. REİS38

    REİS38
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    6.334
    Beğenileri:
    1.469
    Ödül Puanları:
    113
    buji ve buji kablaolarından sonra boğaz kelebeğine ve yakıt filitresine baktırın son çare olarakta sağlam bir boğaz kelebeğini denemenizi öneririm muhtemelen kebekle alakalı bir durum vardır birde kelebek temizlendikten sonra adaptasyonu düzgün yapılmamış olabilir. tekrar bir adaptasyon yaptırın
     
  3. #ismail

    #ismail
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    5.794
    Beğenileri:
    2.252
    Ödül Puanları:
    113
    öncelikle geçmiş olsun...benim aklıma boğaz kelebeği geldi ama siz onu da yaptırmışsınız.
    umarım sorunu bulabilirsiniz.
     
  4. alayinarest_70

    alayinarest_70
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    73
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    8
    araçta lpg var mı ?
     
  5. ugurcoskun28

    ugurcoskun28
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    493
    Beğenileri:
    94
    Ödül Puanları:
    28
    egr valfi de temizleniyor.hem arızalı olsa pc de çıkar.benim araçta yapıyor artık alıştık sayılır.
     
  6. Ali

    Ali
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    1.661
    Beğenileri:
    366
    Ödül Puanları:
    83
    Arabada LPG yok sanırım. Bende çok uğraştım ama benimki tüpten di. Kiti komple değiştirdim düzeldi. Boğaz aklıma geldi benimde. Adaptasyon kabul etmemiş olabilir. Bobin falan olsa pc de çıkar.
     

Sayfayı Paylaş