Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Devir Kesici

sinanerol_5

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ara 2010
Mesajlar
246
Yaş
32
Arkadaşlar merhaba benim aracım seat ibiza1.8 GLX-i aracımda devir kesici yok ben bu araca devir kesici nasıl yapabilirim.
Bazı arkadaşlar sorar şimdi biz iptal etmeye çalışıoz sen yaptırmaya die şöle açıklayım hızı seviorum fakat motoru kucağıma almak istemiyorum devir kesiciye kadar olan hız bana yeter.
Evet arkadaşlar sizlerden yardım bekliorum :confused:
 
1.8 ler enjeksıyonlu degıl mı ? enjeksıyonlu arabada kesıcı olmaması ımkansız.ayırca kesıcıyı ıptal etmek ısteyen zıhnıyet once bosa mı devır donuyo araba donmuyomu onu ogrenmesı lazım :)
 
Tek nokta Enjeksiyonlu Can abi ama ne kadar basarsan bas kesiciye girmio
bende anlam veremiyorum neden iptal etmek istiyorlar :confused:
 
hayret nasıl olur 6-7 bın devır arası araba kesme yapmıyor mu ısın ozunde? eger sen hondalardakı gıbı ta ta ta ta ta dıye kesmesını beklıyosan onu yapmaz zaten cunku onlar atesleme keser vw grubu benzın keser araba yıgılır b anda
 
:confused: Olabilir o zaman Can abi bugün araba geldiğinde bi deneyim daha net bişey diyeyim o zaman
 
Can abi senin dediğin gibiymiş araba sadece yığılıo kesiciye girio benim istediğim aslında o vuutttututu sesiydi :D
 
o sesı alamazsın sınan vw grubunda .Hondalarda barız b sekılde o sesı yapar cunku ateslemeyı keser araba,ama vw grubunda benzını keser araba kesıcıye gırdıgı zaman yıgılır b anda kafasını eger
 
Geri
Üst Alt