Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Defne'nin arkasından konuşanlara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son 2 cümle çok çok doğru.. :eek:key:

herkes etrafına kendinden çok dikkat etmeyip önüne baksa ne kadar güzel olucak her şey..
 
arkadaşlar bu konu fazla uzamadı mı?
 
Gerçekten çok fazla uzadı gibi sonuçta ortada bir ölüm var ölen her ne yaparsa yapsın saygıyı biraz hak ediyor Allah rahmet eylesin deyip arkasından bir Fatiha okunur yeterlidir. İnsanların özel hayatları kendilerine ait ve yaşadıkları yaptıkları hataların sorumluluklarıda kendinde mevcut hesap zaten şahsa kesilecek herkes bir yorum kattı olaya (site içinden bahsetmiyorum yazar ve yorumcular) istenen çok birşey değil ölüye çok ufakda olsa saygı..
 
Herkesin mezhebi okadar geniş değil benim karım gidicek başka yerlerde başka adamın yanında olucak güldürmeyin...
 
tamam ölmüş olmuş bitmiş allah rahmet eylesın ama bence medya bu kadar aleni gostermemelı konuyu ört pas etsinler bari !!!!
 
Arkadaşlar diğer konuda da söylendi..Ölen birisinin arkasından biz insanlara düşen sadece ALLAH RAHMET ETSİN demek..Onun hayatı ve yanlışları çok geride kaldı artık..Rahmetlinin günahlarını Rabbimiz değerlendirsin artık...Bence daha fazla yorum yapıpta günaha girmeye gerek yok..Herkesin biraz anlayış göstermesi mümkün mü? :)
 
madem uzadığında hemfikiriz o halde kilit.
 
Arkadaşlar aranızda hatasız yaşayabilen varsa beri gelsin... Şimdi bu ünlü biri diye orasını burasını yolmanın ne anlamı varki? Şimdi bazı arkadaşlar iyide bunun yaptığı çok büyük hata diyecekler... Sana göre öyle... Belkide ona göre senin dün kırmızı ışıkta geçmen daha büyük hata... O yüzden kimse burda rüştünü ispat etmeye çalışmasın ve konuyu uzatmasın lütfen... Varmı ak kaşık olan? Yok... O yüzden artık lütfen yorum yapmayın... Ve bu konudada başlık açılmasın... Anlayışınız için teşekkürler...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt