Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dede'mizi Kaybettik..

başın sağolsun Yiğit, çok güzel yazmışsın. ben büyüklerimi kaybedeli çok uzun zaman geçti, eşimin dedesi ananesi hala hayatta. yaşlandıkça daha da tatlı oldular sanki, yanlarında zaman geçirmekten inanılmaz keyif alıyorum. geçen her saniyenin kıymetini bilmeli, her an ummadık birileri değiştiriveriyor dünyasını. Nur içinde uyusun.
 
başınız sağolsun yiğit. allah geride kalanlara uzun ömür versin
 
Yiğit aslında çok da güzel özetlemişsin şu anda bizlerin hiç yaşlanmayacakmış gibi yaşadığımızı ve bizden yaşça büyük insanlara ne kadar az değer verdiğimi ne güzelde izah etmişsin kendi kelimelerinle. Maalesef bazı şeylerin değeri ancak kaybedildikten sonra anlaşılabiliyor ve keşke diyoruz. Lakin herşeye rağmen bundan da çıkarılacak dersler olduğu kanaatindeyim. Başın sağolsun, toprağı bol mekanı cennet olsun. Cenab-Hak geride kalanlara uzun bir ömür nasip etsin. Yapabileceğimiz bir şey varsa telefonu biliyorsun
 
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
bu 2 gün içersinde yazarken gözlerim doldu sadece güzel bi hayatı ve güzel bi sonu vardı çünkü..daha fazlasını istemek bencillik olurdu artık..
 
Başınız Sağolsun Yiğidim. Yazı gerçekten çok anlamlı olmuş, benimde gözlerim doldu. Allah hepinize sabır geride kalanlara uzun ömür versin inşallah.
 
ALLAH rahmet eylesin kardeşim acın acımızdır
 
Kardeşim benim başın sağolsun Allah geride kalanlara sabırlar versin...
 
Geri
Üst Alt