Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

debriyaj

pehliwan

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
55
Yaş
48
ibiza 2010 reference araç 25. de 15 bin bakımından sonra garip bi ses duymaya başladım, serwise gittim debriyaj baskı balata sorunu oldugu 800 tl masrafı oldugu söylendi. ses önemnli degil kavrama iyi kullan böyle dendi . sizce ben ne yapayım? garanti dışı imiş ( bu arada bendeniz 11 yaşından beri araç kulllanmaktayım) bu işi nasıl çözeriz arkadaşlar. saygılar sewg,ler.
 
servis md.ile birebir görüşün devamlı müşteri diye garantiden değişimi mümkün olabilir.geçmiş olsun.
 
ses yapan baskı/balatayı ilk defa duyuyorum, debriyaj merkezi ses yapar, bunu duydum ve garantiye dahil bir parçadır. Nasıl bir ses bu?
 
debriyaj ve ses demişken benimde sabah soğukken debriyajdan gacur gucur ses geliyor fikri olan yada yapmam gereken bişey varmı?
 
bu ses söyle bi ses hani el freni çekili unutup arabayı kaldırmaya çalıştıgınızda bi ses gelirya işte o ses e benziyo arabayı her kaldırışımda bu ses mutlaka geliyor servis bana balata da ufak tefek yanmalar olmuş baskı balatayı degişmemiz gerekiyo ama böylede kullanırsan kavraması iyi sıkıntı olmaz dedi. ben serwisteki ustaların yeterli olduguna inanmıyorum o bahsettigim sesi bile duyamadılar ben dinlettim de haa bi aşagı alalım aracı dediler neymiş garantiye girmiyomuş japon arabalarının gözünü seweimm bu ilk alman arabam 6 tane japon kulllandım fransız kullandım böyle bişeyle karşılaşmadım
 
15 bin kmde baskı balatamı bitermiş, kesin garantilik bir şey ama anlamadılar. Şikayetvar.com 'a şikayetini yazarsan kesin çözüme kavuşur
 
kavraması ıyı ıse hıc deıstırme bence her arabada zamanla deforme oluyo kavramanda zayıfladıgı zaman degısırsın
 
Geri
Üst Alt