Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Debriyaj Takılma Sorunu

bratt_pitt43

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Nis 2013
Mesajlar
144
arkadaslar aracım 2011 model leon debrıyaja uzun surelı bastıktan sonra debrıyaj takılı kalıyor ya elımle yada ayagımla kaldırmak zorunda kalıyorum bu konu hakkında bılgısı olanlar yardım lutfen saygılar ıyı sahurlar
 
Debriyaj takılması diye birşey henüz ne duydum ne yaşadım, bendeki sorun genelde debriyaj paspasa filan takılıyordu. Sorun paspasta olamaz değilmi?
 
paspasa dikkat edin bence başıma cok geldi çünkü
 
paspas degıl ama bızım burda bı ustaya gıttım debrıyaj ust bılmem nesı varmıs ondandır yoksa senn arabada bı sıkıntı yok dedı paspas bılmıom olabılır mı ?
 
Paspası çıkartarak bir dene arkadaşım ondan değil ise sıkıntı olabilir.
 
depriyaj üst merkezi pistonu bırakmıyor olabilir yani ustanın dediği doğru olabilir böyle bi takılma varsa acilen tamir ettir yoksa volanıda baskıyıda balatayı da yersin
 
Geri
Üst Alt