Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Debriyaj Sorunu!!! Acil

Araba için ustadaan haber geldi..şanzuman açma dışında vs. her yerine bakmışlar.Hatta Şaşmaz'daki bi kaç ustaya daha göstermişler.Herkesin görüşü arabada hiç bi şey yok taş gibi araba...Neden böyle yaptığını onlarda anlayamadı.Olmadı yetkili servise gideceğim şimdi.:confused:
 
SERHAT ABI aynı sorun suan bendede var galıba benımde 2 viteste sorun var sankı dişliler yer değiştiriyo gibi korkudan cıkartamıyorum bir yere :s:s

valla ben bulunamayan sorun diye bişey tanımıyorum araba vitesten çıkıyosa sorun var demektir....
 
Aracın neyi olduğu bulunmuştur.Debriyaj değişimi sırasında vites mekanizmasının tırnak denilen çıkıntısının kırılmasından dolayı sadece aşağı ve yukarı yerine her yöne oynadığını keşfettik.Tabi sağa gittikçe vites geçmiyor ve sanki debriyaj veya sizin dediğiniz gibi senkromeç sorunu gibi gözüküyordu.Yetkili servislerde çok ucuz bi fiyata değişitirilebiliyorlarmış.Yardım eden herkese teşekkür ederim... :):)
 
geçmiş olsun..ufak bir sorun olması ve sizi yormamış olması beni sevindirdi..
 
Geri
Üst Alt