Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

D-smart internet

sukrudede

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Şub 2013
Mesajlar
59
Yaş
39
Arkadaşlar bildiğiniz üzere sigortacılık yapıyorum ve ofisimde internet olmaz sa olmaz
D-SMART net diye bişe var ben şu an ttnet 70 lira fatura ödüyorum d-samart bana 72 tl ye 20mb kadar limitsiz internet + dsmart maxi paket veriyor sizde bağlantısı nasıl olur mantıklı mıdır ?
 
mantıklı cünkü dsmartta ttnet altyapısını kullanıyor.ürün aynı yani.
 
Şuan için bu fiyat mantıklı.Ama ne kadar süreyle bu fiyata devam edicek?

Ayrıca altyapı olarak ttnet'i kullanıyolar.Ttnet'den kaynaklanan arızalarda sende hizmet kullanamıyacaksın.
 
Bende bırakıcam bu ttneti d-smart geçicem böyleyse
 
bence internetteki şikayetleri inceleyin ben üyeliğimi iptal ettirdim fatura tarihleri belli olmuyor bazı ay hiç göndermiyor bazen 20 gün arayla fatura gönderiyor
 
kardeşim ben yaklasık 10aydır kullanıyorum gayette memnunum d smart ful paket +internet sınırsız benim ladıgımböyleydı hızı 8megabit ona göre ama memnunum ben iki tane aldım biri internetli, biri normal birinı evde birini dükkan da kullanıyorum ful paketi eve taşıdım normalini dükkan da kullanıyorum
 
ben kullanıyorum gayet iyi almanızı onerırım hem televizyon hemde smile adsl. 60 70 tl fln 50 gb lıkda ınternet.
 
Değiştirmeyi düşünüyorsan bekleme bence hem tv keyfine ulaşırsın hemde internetin hızı artıp kalitesi yükselir. Şahsen adil kullanım hakkını 8gb gibi tutuyorlar.
 
alt yapı t.telekom.. arızalarda sıkıntı oluyor sadece.. ekip teknik destek biraz zayıf.. belki istanbulda bu sorunu aşmışlardır..
 
Geri
Üst Alt