Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

dıreksıyon arızası

hellchaosdead

Kayıtlı Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
85
Yaş
37
su an aracımın dıreksıyonu donmuyor neredeyse..ıkaz lambası kırmızı..her hangı bı elektrıkcıye goturup makınaya baglandıktan sonra sarıya gecıyor ve ole calısıyor..ancak bır cukura vs.. bır yere gırdıgımde kırmızıya gerı donuyor..stop edıp calıstırdıgımda tekrar sarı halını alıyor..bu ıslemı yaklasık 6 7 defa yaptım...ıl zamanlar kutuyu sokturdugumde kutunun degısmesı gerektıgını soyledıler..farklı yerlerden aldıgım cevap aynı...benım merak ettıgım ve anlam veremedıgım sey makınaya baglandıktan sonra sorunsuz bı sekılde calısabılen bı alet neden tamır edılemeyorda degısım zorunlulugu tutuluyor..tamırının olmadıgını hıc kımsenın yapamadıgını soyluyorlar..bunun nedenı ne anlam verebılmıs degılım hala....bu sorunu yapacak ustası yakını tanıdıgı herhangı bırısı olan bı arkadasım yardımcı olursa cok sevınırım...
 
Yenibosna Beşyolda mezarlıgın az ilerisinde Lassa bayisinin gerisinde Artı hidrolik var.İşleri tamamen direksiyon istersen bir götür göster.
 
iyide bizim arabalarda hidrolik sistem yok Elektrostatik direksiyon var bu araçlarda, Zaten tamiri de o yüzdn mümkün değil :eek:key:
 
valla arkadaslar aramadıgım dıreksıyoncu fhınrolıkcı elektronıkcı kalmadı..hanı parasındanda vaz gectım ıs gurur meselesı oldu...bursada bı yer buldum adamlar clıo megane toyata vs.. cesıtlı markaların cogunu hallettıklerını ıdda edıyorlar..son sans sokup kutuyu onlara yollayacagım...baskada bı care kalmadı sanırsam..bu kadar guzel her acıdan artısı olan bı arac ıcın boyle bı durum cok uzucu..parca aksesuar vs.. butun seylere rahatlıkla ulasılabılen her turlu her seyının tamırı olabılen bı aracta cok sacma bı sıstem..benım ısyanımda bunaa zaten..
 
geçmiş olsun arkadaşım haklısın elekrikli servo direksiyonlarda olabiliyor..tam detaylı yazabilirsen tek tek arızan ile ilgili belki yardımcı olabilirim...bilgisayara bağlandığında arıza kodu nedir...genelde açı sensörü kablosu olabiliyor yada akü değerlerin tam olmayabilir..sarıyı geçiyor deyince direksiyon şüphe uyandırıyor elektrik arızası gibi gözüküyor...
 
araç neydi? EPS ışığı mı yanıyormu? bendede olmuştu sigorta atıktı sizde temassızlık yapıyor olabilir elektrik arızası gibi.
 
Aynı şey bugün banada oldu..1.5 yıl önce tekrar aynınsorun çıkmış aracı sanayiye çektirmişti. Makieye bağladığında sorun çözülmüştü ama bi daha olursa direksiyonun tümden değişeceği söylendiki o zaman fiyat baya pahalıydı bugün tekrar snayiye götürcem umarım hidrolik yağı fln bitmiştir kolay çözümlenebilen bişeydir.bir çözüm olursa size burdan bildiririm
 
Geri
Üst Alt