Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Düz ya da dsg FR?

KaraRR

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Eyl 2011
Mesajlar
126
Yaş
40
Merhaba,

Eli kulaginda arac aliyorum. Lakin kararsiz kaldim. Kararsiz kalmamin nedeni performans vb harici 2. Elin hangi modelde daha guclu olacagi... Secenekler:

1) Leon FR düz vites
2) Leon FR dsg (fiyat farkina deger mi? Ikinci elde su ana kadar hep duz fr vardi, ne olur, Golf act kullananlar cok yakiyor vb diyor?)
3) Biraz daha verip (10.000) Yeni passat variant 1.4 125hp duz comfortline alinabiliyor ancak onun da manuel olmasi dusunduruyor?
4) Yine 80.000 e Leon ST (ikinci eli kotu olur diye dusunuyorum)

Siz ne dersiniz?
 
Passat ın ikinci eli fazla zarar ettirmez tabiki ancak ben yine de üstüne basa basa yeni FR 1.4 TSI 150hp ACT DSG derim...
 
dsg fr her zaman şık havalı spor arabası keyifle binilecek araç.full paket +gizli özelliklerini açtırdın mı bi de panaromık cam tadından gecilmez derim hayırlısı olsun :)
 
Geçenlerde başka bir arkadaş da aynı konuyu açmıştı. O zamanki yorumumu tekrarlıyorum. "Leon ne ki yaaaa...." Eğer maddi durumun elveriyorsa ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden passat derim. Donanımına da baktım öyle boş bir araç değil.. Hiç düşünme bence. Eğer senin için otomatik düz vites farkı çok önemli değilse yapış direk passata...
 
Son düzenleme:
Fr cok güzel bir arac. Bana gore fr dsg sunroof full led alınacak tek araç. Yine soyluyorum şahsi fikrim...Ben onu alirim sadece baska da almam.
Ama işin icine passat giriyorsa dur kardesim derim. Gönül ister hayalet gosterge ve highline almak ama comfortline hafife alınacak bir donanim degil. Konfor 10 numara...
 
Geri
Üst Alt