Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dünyanın en büyüğü FENERBAHÇE..

ben evlenırken bana evlılık hedıyesı olarak TR kupasını alıcaklar on beklıolar :D
 
lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayy Koooooooonyaaaaaaaaspooooooooorpuhahapuhaha
 
valla ülkemizi çok güzel bir şekilde temsil ettikleri için sarı meleklere teşekürler :eek:key:

ama fenevde halen türkiye kupası yok :( ahahaha:eek:puhaha
 
evet elleri görelim :):):) kendisini marslı, jüpiterli hissedenler puhaha
 
Fenerbahçe daha hala Fenerbahçe olamadı malesef bi fenerbahçeli olarak söylüyorum artık ne keyif veriyor nede ismini taşıyor umarım futboldada toparlanır kendilerine gelirler.....
 
futbol hariç tüm branşları izlemeye ve desteklemeye devam....
 
Fenerbahçe voleybol kulübüne sonsuz saygılar.. Bu onuru TÜRKİYE CUMHURİYETİNE yaşattığı için. Umarım hep böyle onurlu başarıları diğer dallarda da yaşar.
 
Bu konuyla alakası nedir? Bursaspor'un bir önceki şampiyonluğu kaç yılındaydı diye sorsam? Cevap veremese kimse, konu uzasa bence kötü olur. Voleybol başlığında voleybol konuşun insanları tahrik etmeyin bence.

Avatarımda Nereden başlığının yanında Bursa yazıyo olması benim Bursasporlu olduğum anlamına mı geliyorda sen kalkmışsın bana Bursasporun şampiyonluğu vesaireden bahsediyosun...?

Sanki açılmış her konu başlığında o konunun içeriğinden konuşuyoruzda bu voleybol konusunda futboldan konuşmamız zoruna gidiyor..?
 
Geri
Üst Alt