Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

düğün organizasyonları

cuprali

Kayıtlı Üye
Katılım
30 May 2012
Mesajlar
2,465
Yaş
50
arkadaşlar üyelerimizin yarısından fazlası bekarlardan oluşuyor benim fikrim evlenecek arkadaşların düğün konvoylarını scw arabaları ile yapalım tabii yakın illerdeki arkadaşlar için .hem bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmamış oluruz hemde organızasyon tadında olur ne dersiniz?
 
güzel fikir ben musait oldugum her an burdakilere katılırım:eek:key:
 
Olur olur olur :) çok güzel olur niye olmasın :D olur olur bencede olur :D Haziranda bekliyorum böyle birşey zaten :D :D :D :D
 
kusura bakmayın ama düğün ve asker konvoyu olayına deli oluyorum uyuz oluyorum. kornaya basıp gectikce küfür edesin geliyor kendi açımdan okadar yani.
 
3 ay önce açılması birşey değil burada bizimle gününü paylaşan ve scw üzerinden davet eden tüm arkadaşlarımıza gittik konvoyda yaptık tebrikte ettik:eek:key:

ben o sıralar yeni üye oldugum icin yanlıs anlasılmak istemedim ama böyle bir konu olsaydı oraya yazardım :eek:key:
arthur teşekkürler sağolasın.
 
Geri
Üst Alt